Servis Membina Laman Web Syarikat, Sekolah, Agensi dan Lain-Lain

Kembangkan perniagaan anda di online dengan memiliki website yang cantik.

Servis Membina Laman Web & Semestinya, SEO Ready !

Mempunyai laman web berkualiti adalah penting dalam memastikan anda berjaya mengembangkan perniagaan anda di platform online. Laman web atau website ini akan menjadi rujukan utama customer atau client anda dalam mencari maklumat mengenai perniagaan atau servis yang anda tawarkan.

Di ICEINK, kami menawarkan servis membina laman web berkualiti tinggi tidak kira sama ada untuk syarikat, sekolah, hospital, agensi kerajaan dan swasta, dan lain-lain lagi. Laman web yang dihasilkan adalah SEO ready (Search Engine Optimization), dimana website anda akan didaftarkan pada carian Google bagi mendapatkan trafik pada carian Google tanpa membayar kepada Google.

*Kami juga mempunyai servis Advanced SEO. Dengan strategi SEO ini, anda boleh mendapatkan trafik dari Google tanpa membayar ads kepada Google.

*Teknik SEO ini adalah untuk strategi jangka masa panjang di mana ianya akan mengambil masa yang lama bagi mendapatkan hasil yang terbaik (Jangkaan 6 bulan ke 12 bulan). Lebih lama website anda berada di Google, lebih tinggi ranking website anda.

Cir-ciri WordPress Website Design & Development

Responsive Website Design

Kami akan memastikan website anda mempunyai penampilan terbaik pada versi desktop, tab dan mana-mana peranti mudah alih /mobile.

Banner Slider

Pamerkan acara anda yang akan datang, perkhidmatan dan produk anda atau malah video & animasi korporat anda dalam bentuk slider.

Whatsapp Chat

Bawa terus pelanggan anda ke Akaun Whatsapp admin anda.

Search Engine Optimization

Menaikkan ranking website jualan anda secara organik menggunakan kaedah SEO (SEO Ready).

Google Analytics

Melihat dan menganalisis informasi mengenai pengunjung halaman website anda dan mengetahui seberapa lama mereka melayari website anda secara lebih terperinci.

Contact & Registration Form

Digunakan sebagai borang pertanyaan atau bagi mendapatkan data pelanggan untuk digunakan sebagai kempen pemasaran anda.

Powerful Admin Panel

Mempunyai admin page yang mengawal keseluruhan website anda. Anda boleh mengemaskini laman web anda sendiri tanpa perlu lagi membayar kepada web designer.

Map Location

Boleh diintegrasikan dengan peta lokasi / Google Map sama ada ke lokasi pejabat atau lokasi seminar yang bakal anda jalankan.

Blog / News Function

Digunakan untuk memaparkan berita terkini atau updates mengenai perniagaan atau servis syarikat anda.

Instagram Gallery

Paparkan galeri instragram secara live di website anda. Setiap update dari akaun Instagram akan dipaparkan terus di website anda.

Multiple Pages

Cipta seberapa banyak halaman/pages dengan mudah dengan menggunakan WordPress.

Multi User Roles

Anda boleh set seberapa banyak admin dalam website anda bagi tujuan update website.

Klien Kami

Our Clients.

LET’S WORK TOGETHER

Let’s find out how to work together and create something valuable websites

Need Help? Chat with us